غذاهای محلی میراث گذشتگان هستن که باید آن را سینه به سینه به نسل های بعد منتقل کنیم تا فرهنگ کشورمان از یاد ها نرود. چون غذا هم جزء میراث و تمدن یک کشور به حساب می آید

مرصع پلو

  • مرغ کامل :  1 عدد
  • پیاز :  2 عدد متوسط
  • زعفران :   1/3 ق چ
  • مغز گرد :  1/2 لیوان
  • خلال پسته :  1/2 لیوان
  • خلال بادام:   1/2 لیوان
  •  خلال پوست پرتقال یا نارنج :   1/3 لیوان
  •  کشمش :  1 لیوان
  • زرشک :  1 لیوان
  • زردچوبه :  1/2 ق چ
  • نمک :  به میزان لازم
  • شکر  در صورت نیاز:به میزان لازم

 

مرصع-پلو-با-مرغ


آشپزی لیوان ,میزان لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ALIRK OFFICIAL WEB SITE مه آسا سرگرمی,اجتماعی,آموزشی دانلود آهنگ جدید تی نیوز بیت کوین دانلود آهنگ ترکی زلزله تیر کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.